22 Aralık 2008 Pazartesi

Na sar et mene o'lura Ca lis se nind eol urr ! *

*Nazar etme ne olur, çalış senin de olur!



Başlık Cem Yılmaz' ın "Ben Fransızca da biliyorum." dediği reklamdan alıntıdır. Fanatikte başlığı görünce ekleyemeden edemedim.


Derbi seyir zevki yüksek bir karşılaşma olmasının yanı sıra Beşiktaş' ın Galatasaray' dan 40 yıl aradan sonra 4 gol yediği bir karşılaşma oldu. (En son 1968 yılındaki maç 4-4 bitmiş.)


Güzel geçen hareketli bol pozisyonlu bir maçtı. Favori zaten Galatasaray olarak gösteriliyordu.


Servet faul tartışmalarıyla dolu pozisyonla perdeyi açtı. Delgado güzelce gelerek golünü attı. Baros, doğru penaltı kararıyla hat-trick'inin startını verdi. Delgado, Street Fightervari tekmeaiyle gördüğü ilk sarı kartın ardından hakem tarafından yanlış anlaşılarak kızardı. Sonra Baros' un (Lincoln' ün akıllıca asistiyle) 2. golü geldi. Sevinelim derken Holosko' nun Meira'ya da çarpan güzel vuruşu 2 - 3 yaptı. Derken Baros pembe kramponlarıyla 2. penaltısını kullanarak 3. golünü atmış oldu. Böylece gol 14 golle krallığında zirveye çıktı şimdilik. Galatasaray' da orta saha ve forvet tüm oyunda görünürken Beşiktaş'ta Zapotocny, Delgado, Holosko, Tello dikkat çeken isimlerdi.
Bu arada aynı maskeyle oyanamaya devam eden Servet, daha çok gol atabilecek pozisyonlar buldu ama gelmedi gol.

Maçı izlemek için Hamit Altıntop; Stjepan Tomas ve Fatih Terim de halihazırda bulunmaktaydı. Terim' in yardımcılarının kendilerine yer ayırılmaması nedeniyle stadı terketmek zorunda kalmaları da kötü bir ayrıntıydı.

Hiç yorum yok:

GelişineVole

Blog Widget by LinkWithin