10 Ağustos 2009 Pazartesi

Jarque ve Diğerleri

Espanyol'un yeni kaptanı sokakta yürürken, elinde cep telefonu, kız arkadaşıyla konuşurken vefat etmiş. Futbolun başı sağolsun. Maalesef kendisi ne ilk ne de son. Gökmen Yıldıran ve Puerta gibiler de onun gibi yitirildi. Savidan ve Meduna gibilerse kısmen daha şanslı olanları...

4 yorum:

Selocan dedi ki...

Bence şüpheli, Foe'yi Puerta'yı gördük hepimiz maçta koştu koştu sonra yığıldılar yere. Bu adamın antremandan saatler sonra ölmesi ilginç. Maç içinde efor patlaması yaşarken kalp krizi geçirmedi yani. Senin yazdığın sokakta yürürken veya başka bir yerde okuduğum, otel odasında telefonla konuşurken öldü. Acaba sebebi ne aldığı bir şey mi vardı etkisi bu şekilde oldu?

Bahadır dedi ki...

işin ortak yanı şu ki ortada bir telefon konuşması var. yorumundan çıkardığın kadarıyla üzerine gidilmesi gereken bir ölüm. belki telefonun radyoaktif sinyallerinden etkilenmiştir vücudu ?

Selocan dedi ki...

:) yok abi telefon konuşması ortak da. Benim söylemek istediğim. olayın nasıl olduğu, bir çok yerde farklı yazılmıştı. Benim okuduğum otel odası, sen dışarda gezerken diye okumuşsun. Onu öylesine yazmıştım nerede olduğu önemli değil tabi ben kendi okuduğumu da paylaşayım dedim ondan yazdım o otel odasını.

Değinmek istediğim konu. Bu adam antremandan saatler sonra ölmüş. Daha önce ölenleri gördük sahada yığılıp kaldı adamlar bir anda. Jorque ise saatler sonra efor harcamadığı bir sırada rahatken aktif bir şekilde abartı bir çalışma içerisinde değilken kalp krizi geçirmiş. Yani bir adamın kalbinin yoğun tempoya, sıcağa, aşırı efora dayanamayıp ölmesi belki biraz daha anlaşılır. Jarquenin ise kalbi bu antremanları kaldırmış fakat saatler sonra kalp krizi geçirmiş. Bence bu adamın kalbinde en başında bir problem vardı, ya da bir madde kullanıyordu aşırı efordan sonra kalbi yordu ve akşama öldürdü. Telefon sinyali biraz james bond olur yani. O sadece benim duyduğum haberi yazayım dedim ..

Sonuç olarak normal kalbinde bir problem olmayan insan pat diye gitmez keşke bu sağlık kontrollerini 2 koşu bandında koşturarak yapmasalar üstüne gitseler. Belki problemi önceden kestirebilirdi ve bunlar yaşanmazdı

Bahadır dedi ki...

yok benim de dediğim bilinçli ölüm değil. son zamanlarda tv-gazetelerde bas bas bağırıyorlar cep telefonu acayip radyasyon yayıyor diye. Belki diyorum.

Sizin madde kullanma teorisi daha akla yatkın ama.

GelişineVole

Blog Widget by LinkWithin