19 Haziran 2009 Cuma

En Kötü Formalar vol.2

Kaplanlar lakaplı Hull City bir dönem bu ünvanlarını vurgulamak istemişti. Ancak bu forma Ahu Tuğba veya Banu Alkan'dan ödünç alınmış gibi görünüyor.

İngiltere'nin alt liglerinden bir türlü kurtulamayan Huddersfield Town, bu formayla rakipleri tarafından paspasa çevirlmeyi hakediyor.

ABD'nin futbolla tanışmaya başladığı yıllarda kurulan bir ekibin forması. Caribous of Colorado 1978 yılında Denver'daki yerel ligde sadece bir sezon mücadele etti. 30 maçta 22 mağlubiyet alan Caribous'un bu başarısızlığındaki nedenini formada aramak lazım.

Meksika Milli Takımı'nın file bekçisi Jorge Campos, her zaman ilginç forma seçimlerine imza atmıştır. Campos herhalde bu formalarla rakip forvetlerin gözlerinin kamaşmasını amaçlıyordu. Bizim bile bakarken başımız ağrıdı.

2004-2005 sezonunun Bilbao forması. Bilbao formaya reklam alan bir kulüp olsaydı bir ketçap markasından çok iyi teklifler alabilirdi.

1978 yılında Coventry'nin giydiği forma üst ve alt olarak yekpare gibi duruyor. Herhalde futbolcular o dönem formayı tek parça tulum gibi giyiyordu.
Arsenal'ın kalecisi David Seaman, İngiltere Milli Takımı'nda daha çok çocuklara hitap eden formalar giymeyi tercih ediyordu.

1993 yılında Norwich City'nin giydiği forma. Şaşı bakıp şaşırınca UEFA Kupası'nı görebilirsiniz.

1990'lı yılların ortasında Chelsea gibi Manchester United da gri ve turuncu renklerin ağrılığını taşıdığı formaları tercih ediyordu. Roy Keane'in yüzündeki memnuniyetsizliğe hak vermek gerek.
-Bu bölüm de goal.com'dan

1 yorum:

yLdRm dedi ki...

seaman'ı hiç sevmezdim zaten berbat ötesi forması çok yakışmış :)

GelişineVole

Blog Widget by LinkWithin