16 Haziran 2009 Salı

Sen Ciddi Misin?

"Sevgili Galatasaraylılar,

Frank Rijkaard ile başlayacak yeni dönemde Camiamızdan ve taraftarlarımızdan en büyük dileğim sabırlı olmalarıdır. Yeni teknik direktörümüzün Barcelona'da görev yaptığı 5 yıllık dönemde altyapıdan almış olduğu oyuncular, bugün dünyanın en büyük kupalarını kazandılar. Bu, sabır isteyen bir sürecin sonunda gerçekleşti. Türkiye’de maalesef büyük kulüpler taraftar ve camiası ile bu sabrı göstermekte cömert olmamıştır.

Galatasaray Camiası olarak, her futbol takmımızdaki değişimi tamamlamak hem de başarılı olmak istiyoruz. Aynı zamanda, Türkiye'nin altyapısından en fazla oyuncu çıkaran ve oynatan kulübü olarak bu geleneğimizi sürdürmek ve yıldız futbolcuları bünyemizden yetiştirmek istiyoruz. Bunun yolu, yeni başlayan süreçte sabırlı olmaktan, adım adım ilerlemekten geçmektedir.

Yeni sezon öncesinde tüm Galatasaray Camiasının içten desteğini hissederek yola çıkıyoruz. Amacımız Galatasaray'ın büyük vizyonunu bütün muhteşemliğiyle ortaya çıkartmak, hepimizin gurur duyacağı, Galatasaray ismine yakışır başarılara ulaşmaktır.

Bu yolda birlikte yürüyeceğimizden eminim. "

Adnan Polat
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

--Ne sabır mı? Sen mi diyorsun bunu ??? Eğer dediklerinde ciddiysen çok iyi! Belki de Türk futbolunu yeni bir dönemece sokuyorsun. Ama ya dediklerinin arkasında durmazsan? En başta sen olmak üzere, camianın hepsinin rencide, rezil olacağını biliyor musun ?

3 yorum:

yLdRm dedi ki...

belki doğrudur(!)

Bahadır dedi ki...

çok avrupai konuşmuş.

Selocan dedi ki...

Galatasaray pek sabırlı bir takım olamadı geçtiğimiz yıllardan da hatırlayacağımız gibi. Şimdi teknik direktörlüğe Rijkaard gelince bu açıklamanın yapılması güzel olmuş bu iş için dünyadaki en uygun adam. Şimdi düşününce şansı olmuş diyorum Skibbe zamanında alsaydı bu kararı başkan acaba ne olurdu.

Gerçi rijkaardın bu kararda önemli payı vardır

GelişineVole

Blog Widget by LinkWithin